torsdag 28 januari 2016

AMAZING THINGS WILL HAPPEN

Så, nu var det kört. Nygammal bloggare här hej. Efter några års paus med bloggandet kändes det nu lämpligt att ta tag i det igen.

Men lite fakta om mig då för dem som inte har en aning om vem jag är, jag heter Patricia, 21 år och studerar tredje året turism vid Arcada i Helsingfors. Jobbar vid sidanom studierna och har testat många olika jobb inom kundservice. På min fritid spenderar jag mycket tid med vänner och pojkvän samt är aktiv inom studielivet.

Varför jag skapade den här bloggen är för att jag har gått och fått ett otroligt spännande nytt jobb, nämligen som Dream Provider, eller guide som många skulle kalla det, för ett företag som heter Nazar. Jag kommer alltså att åka iväg i april och vara borta i sisådär 6-7 månader. Högst sannolikt kommer jag att åka till Turkiet, hence the url. Så i bloggen kommer jag alltså att skriva av mig om hur det kommer att vara innan jag åker, under tiden jag är borta, och kanske även efteråt. Just nu vet jag inte egentligen så mycket angående jobbet, har skickat in lite papper samt visumbild och blivit uppdaterad om boendet. Mer än så vet jag inte just nu.

Ivarjefall sitter jag nu på jobb. Skall vara här tills 14.30 och sedan ta mig mot Cor-huset och förbereda nästa veckas event.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar