tisdag 15 mars 2016

R A M B L E

Idag har vi igen gjort en massa. Vi åker alltså iväg på morgonen och så kommer man hem kring 18-20 tiden på kvällen. Vi har gjort en sk "ramble", vilket betyder att man åker och ser på en viss sak, ställe eller location, så idag har vi åkt till Belek och Lara och kollat på några av de hotellen som Nazar har. I Belek såg vi först Susesi och sedan Regnum. Båda hör till Premium collection och var väldigt lyxiga och verkligen värda sina 5 stjärnor. Vi fick se de olika utrymmen och tjänster (hamam, poolområden etc) som fanns på hotellen och de olika rummen som Nazar säljer. Dessutom fick vi äta lunch på Regnum, det är inte varje dag man får så fin mat som där. 
Sedan åkte vi tillbaka mot Lara där vi kollade in Delphin Diva och Delphin Imperial. Båda mycket fina hotell med mycket att erbjuda! Efter hotellbesöken började dagens ramble vara klar, vi hade vår "study" kvar på schemat med Linda (min roomie). Vi besökte Antalya Aquarium och fick även se Wild Park med ormar, grodor, spindlar etc och så hade de en "Snow World" så det fick vi också se. Ett stort utrymme med en massa snö, is och rutschkanor etc... Kul att få svalka ner sig lite, vädret är väldigt omväxlande här just nu. På morgonen kan det vara under 10 grader, men på dagen när (om) solen skiner kan det vara jätte varm här. Det kommer även små regnskurar här ibland, men de känns bara skönt nästan, friskar upp luften.
Imorgon blir det igen fullspäckat program, vi kommer bland annat att fixa visumen klart och sedan blir det en road trip till Alanya! Nu har vi just lagat vår första home made dinner och ögonen börjar kännas väldigt tunga - och benen trötta. Vi går så otroligt mycket här, även om vi mest åker bil överallt då det är långa avstånd, men jag kan lova er att det verkligen blir mycket gått här, och jag är så glad att jag packade ner mina Nikes. Nu blir det sängen hörni, klockan ringer 6.30 imorgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar