söndag 3 april 2016

W I N

Merhaba!

Gårdagen spenderades mer eller mindre på flygfältet med både dep och arr, en sväng till Belek och sedan tillbaka till flygfältet imot en ny guide som kom! Han åkte sedan vidare till Alanya och vi kom hem med Elmo kring halv tolv. Idag har vi haft sleep in och vi kommer att åka iväg 12.30 för en dep och sedan på natten igen arrival 1.20.

Från en sak till en annan så ordnades ett lotteri som ingen av oss hade någon aning om. Det far frågan om några lediga study platser till Kappadokien - och jag var en av dem som vann! Taggad! Vi kommer på tisdagen att flyga iväg dit och vara där hela dagen! Kappadokien är alltså en väldigt gammal plats (500-talet f.Kr) och ligger i mitten av landet cirka 350 km från Ankara. Ur Nazars utflyktsprogram:

" Kappadokien med sina naturliga klippformationer och underjordiska städer är verkligen värt att uppleva. Utslocknade vulkaner, tiden och naturens kraft har efterlämnat ett sagolandskap. I klipporna finns uthuggna kyrkor, hus och till och med städer."

Kappadokien från Pinterest
Kappadokien från Pinterest

Låter riktigt coolt i mina öron!

Igår gick jag och Linda även till ett gym som ligger cirka 5 minuters gåväg från våra lägenheter och vi fick en rundtur på gymmet och sedan bestämde vi oss för att skaffa kort! Ett månadskort kostade 90 TL som är ungefär 28€. Har kännt mig super rastlös av att inte ha kunnat gymma på länge och är så glad att gymmet ligger strax bredvid där vi bor! Got to stay fit for the uniform!

Idag vaknade jag kring nio och har tagit det chill med en kaffe och just kommit från duschen. Ska sakta men säkert börja göra mig klar för dagen och eftersom det är flygfälts duty betyder detta transfer uniformen! Güle güle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar