tisdag 17 maj 2016

E X P O 2 0 1 6 A N T A L Y A

Förra veckan hade vi en study till världsutställningen Expo som då iår ordnas i Antalya. Tidigare har exhibitionen ordnas bland annat i Frankriket, England, USA, Australien och i många flera länder. Redan på 1800-talet ordnades expo för första gången och mest känt i Hyde Park i London. Eiffeltornet i Paris byggdes bland annat för att fungera som ingång för expo år 1889 vilket är ganska amazing.

Dom har även byggt ett 100,7 meter högt torn, Turkcell Tower. Där uppe lär det finnas olika terasser där man kan se på utsikten över hela expo och Antalya såklart. Vi tog en rundtur i en golfbil runt hela området och sedan vandrade vi omkring och såg på de olika utställningarna bland annat Kina, Japan, Indien, Pakistan och Turkiet såklart. Det fanns mycket att se och även att göra, det kommer även att ordnas olika konserter i sommar, bland annat Maroon 5, David Guetta och Inna kommer att ha konsert på expo. 


Idag har jag varit ledig och har seriöst inte gjort mycket. Låg och drog mig i sängen en stund, skypeade med B, solade en stund, åkte och fixade naglarna och åt på Subway. Att sådant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar